Almás-fahéjas muffin
Hozzávalók 12 db-hoz:
2 db tojás
80 g eritrit
50 g light margarin
50 g cocomas
1 csipet só
1 kávéskanál fahéj
1 citrom reszelt héja
80 g gluténmentes zabpehely
80 g hajdinaliszt
1 késhegyni szódabikarbóna
300 g alma pucolva, kis darabokra vágva
Mérjük ki a liszteket, keverjük el a szódabikarbónával
Verjük habosra a két tojást az eritrittel, margarinnal, cocomas-szal, 1 csipet sóval, fahéjjal és citromhéjjal.
Keverjük a tojásos részhez a lisztet, adjuk hozzá az almát, majd adagoljuk a tésztát muffinpapírral kibélelt formákba.
180 fokon 30 perc alatt süssük készre.
1 db = 10 g ch és 100 kcal
Megjegyzések
Megjegyzés küldése